Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cui au adresat astăzi felicitări oficialitățile din Moldova

© Sputnik / Anatolii KiriakЛюди в парке
Люди в парке  - Sputnik Moldova
Abonare
Mai multe oficialități din țară au adresat duminică, 8 noiembrie, felicitări tinerilor din Moldova cu ocazia Zilei Naționale a Tineretului.

CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. Moldova aparține tinerilor și tânăra generație este cea care contribuie la dezvoltarea Republicii Moldova. Asta a declarat prim-ministrul Ion Chicu cu prilejul Zilei Naționale  a Tineretului.

Дом Правительства - Sputnik Moldova
Societate
Statul alocă bani pentru inițiativele tinerilor la nivel local

”Voi sunteți acei care puneți umărul la dezvoltarea Republicii Moldova. Aveți menirea să transformați acel loc numit „acasă” din care să nu mai vreți să plecați. Educația să vă fie far, pentru că doar cunoștințele au menirea de a vă călăuzi, de a vă oferi darul demnității, încrederii, determinării și recunoștinței”, a subliniat șeful Cabinetului de Miniștri.


A transmis felicitări și președintele Parlamentului Zinaida Greceanîi. Ea consideră că tinerii din Moldova sunt inteligenți, talentați și plini de entuziasm.

”Vă îndemnăm să valorificați acest potențial creator pentru a continua cu demnitate lucrurile frumoase pornite de generațiile mai în vârstă. Totodată, vom susține orice inițiativă întru dezvoltarea Republicii Moldova de mâine – așa cum o vedeți Dumneavoastră, din perspectiva propriilor așteptări”,  a declarat spicherul. 

Urări de bine a transmis de asemenea primarul Capitalei Ion Ceban. El a declarat că va susține întotdeauna tineretul și și-a exprimat convingerea că implicarea tinerilor în viaţa politică, socială, economică trebuie să înceapă încă din şcoală.

Petru Grecu - Sputnik Moldova
Programul municipal de Granturi Mici - 2020: Iată condițiile de participare pentru tineri

Ceban a menționat că anul acesta va avea loc Săptămâna Națională a Tineretului în Chișinău.

”Centrul Municipal de Tineret Chișinău a Direcției generale educație tineret și sport a lansat inițiativa de a organiza Săptămâna Națională a Tineretului în Chișinău cu implicarea organizațiilor neguvernamentale, consiliilor de tineret, instituțiilor publice, 19 la număr”, a precizat primarul. 

Potrivit acestuia, tinerii vor fi implicați în diverse activități care vor pune în valoare potențialul fiecăruia.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0