Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin va avea mai multe ședințe cu conducătorii Armatei

© Sputnik / Михаил Климентьев / Accesați arhiva multimediaПрезидент РФ Владимир Путин
Президент РФ Владимир Путин - Sputnik Moldova
Abonare
Vladimir Putin va avea o serie de ședințe cu conducătorii Armatei și reprezentanții complexului industrial-militar.

CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, va avea o serie de ședințe cu conducerea Forțelor Armate și complexului industrial-militar, informează portalul vesti.ru.

Russia Putin Valdai Discussion Club - Sputnik Moldova
Rusia
Putin: Scopul Rusiei este consolidarea morală

Sursa menționează că în ultimii ani, inclusiv în urma unor astfel de reuniuni, armata rusă a reușit în premieră să devanseze tehnologic toate țările lumii. Totodată, în cadrul acestor ședințe, desfășurate cu ușile închise, sunt discutate posibilele variante ale utilizării potențialului uzinelor pentru lansarea unor producții civile.

Cum a comentat Kremlinul informațiile despre posibila demisie a lui Putin>>>

De asemenea, săptămâna viitoare președintele Rusiei va participa la summitul Organizației pentru Cooperare de la Shanghai, desfășurat la Sankt Petersburg, însă din cauza pandemiei acesta va avea loc în regim online. De asemenea, în planul de activitate a șefului statului este prevăzută și participarea la forumul Agenției de Inițiative Strategice.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0