Rusia
Aflați ultimele noutăți din Rusia, știri care reflectă aspecte sociale și politice, relațiile cu alte state, inovațiile tehnologice, declarațiile președintelui țării, Vladimir Putin, și ale altor oficiali.

Putin: Scopul Rusiei este consolidarea morală

© Sputnik / Алексей Дружинин / Accesați arhiva multimediaRussia Putin Valdai Discussion Club
Russia Putin Valdai Discussion Club - Sputnik Moldova
Abonare
Scopul Rusiei este consolidarea propriilor valori morale, nu de a fi pe placul cuiva, a declarat Putin în timpul unei discuții cu reprezentanții comunităților religioase.

BUCUREȘTI, 4 nov – Sputnik. Președintele Rusiei, Vladimir Putin, vorbind despre apărarea valorilor familiei, a declarat că scopul țării nu este să fie pe placul cuiva, ci propria consolidare.

Russia Putin Unity Day - Sputnik Moldova
Rusia
Putin a depus flori în Piața Roșie de Ziua Unității Naționale

De Ziua Unității Naționale, președintele a comunicat în regim de conferință video cu reprezentanții cultelor religioase. În cadrul discuției a fost abordat subiectul prevederilor legate de familie, incluse în Constituția Rusiei.

Episcopul Uniunii Creștinilor Evanghelici (Penticostali) din Rusia, Serghei Reahovski, i-a adus mulțumiri președintelui pentru această decizie, menționând că acest exemplu rusesc nu va fi pe placul multor țări.

“Ați spus că unora nu le va fi pe plac ceea ce facem. E foarte straniu, pentru că nu punem piedici nimănui, reieșim din faptul că scopul nostru nu este de a fi pe placul cuiva, scopul nostru este consolidarea țării”, a reacționat Putin.

“În cazul dat, când mă întâlnesc cu dumneavoastră, vorbim despre cum am putea să ne consolidăm duhovnicește, să ne întărim din interior. Și în baza respectului față de alții, sperăm că vom fi respectați în același mod”, a continuat președintele Rusiei.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0