Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii despre accidentul de la Botanica: Cine se află printre persoanele rănite

© Sputnik / Mihai CarausAmbulanta
Ambulanta - Sputnik Moldova
Abonare
Cinci persoane au ajuns la spital în urma impactul violent care s-a produs în această dimineață în sectorul Botanica al Capitalei. Doi militari sunt printre persoanele rănite.

CHIȘINĂU, 8 nov – Sputnik. Ministrul Apărării, Alexandru Pînzari a venit cu precizări în legătură cu accidentul grav care s-a produs duminică dimineață în sectorul Botanica din Chișinău. El a menționat că una dintre mașinile implicate, o Dacia Logan, este din dotarea Armatei Naționale, iar doi militari au fost răniți.

”Colegii se deplasau în interes de serviciu spre satul Plop-Știubei, Căușeni, iar cu regret, din cauza condițiilor climaterice nefavorabile și vizibilitate redusă, la intersecția bulevardului Dacia-Băcioii Noi, mașina în care se aflau s-a tamponat cu un vehicul ce aparținea unei companii de taxi”, a scris ministrul pe Facebook.

Un bărbat a fost accidentat mortal la Drochia - Sputnik Moldova
Societate
Un bărbat a fost accidentat mortal, șoferul a fugit
Potrivit lui Pînzari, ceri doi militari s-au ales cu răni ușoare. Ei au fost transportați pentru îngrijiri la spital, iar acum se află înafara oricărui pericol.

Ofițerul de presă al Direcției de Poliție a municipiului Chișinău, Natalia Stati, a declarat anterior pentru Sputnik Moldova că s-au ciocnit un taxi marca Renault, care era condus de un șofer de 24 de ani, și o mașină Dacia, la volanul căreia se afla un tânăr de 20 de ani.

Oamenii legii urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului. În funcție de gravitatea leziunilor provocate, șoferul vinovat va fi tras la răspundere în conformitate cu legislația în vigoare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0