Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Un bărbat a fost accidentat mortal, șoferul a fugit

© Photo : IP DrochiaUn bărbat a fost accidentat mortal la Drochia
Un bărbat a fost accidentat mortal la Drochia - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat de 31 de ani a fost accidentat mortal în această dimineață în raionul Drochia. Șoferul care a comis fapta, a părăsit locul, iar acum este căutat de poliție.

CHIȘINĂU, 4 nov - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Drochia, Ina Moscaliuc, a precizat pentru Sputnik Moldova că dimineață, în jurul orei 04:00, oamenii legii au fost informați de către un șofer că în apropiere de o benzinărie de la intrarea în satul Chetrosu, chiar pe drum, se află un bărbat însângerat.

Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova
Societate
Tragedie: Adolescent omorât și aruncat într-o râpă la Căușeni
Ajunși la fața locului, polițiștii au stabilit că victima ar fi fost accidentată mortal de către un șofer care, după ce ar fi comis accidentul, și-a continuat drumul. Oamenii legii au aflat că bărbatul de 31 de ani a consumat alcool împreună cu alți trei localnici din satul Chetrosu, iar după ora 03:00, s-a despărțit de cunoscuții săi la stația PECO și intenționa să meargă singur acasă.

"În urma examinării, pe corpul acestuia au fost observate leziuni corporale. Totodată, poliția a mai stabilit multiple urme lăsate de cauciucurile automobilului care, posibil, ar fi fost implicat în accidentul soldat cu deces", susține Ina Moscaliuc. 

Poliția a reușit să identifice automobilul implicat în accident, iar acum urmează să fie găsit șoferul care se afla la volan. Oamenii legii au inițiat un dosar penal, iar în prezent se întreprind măsuri speciale de investigații pentru stabilirea tuturor circumstanțelor producerii accidentului.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0