Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Câte persoane au intrat și au ieșit din Moldova într-o zi

© Sputnik / Mihai CarausVama Palanca
Vama Palanca - Sputnik Moldova
Abonare
Aproape 7.000 de persoane au intrat în Republica Moldova în ultimele 24 de ore. Niciuna dintre ele nu a prezentat simptome caracteristice COVID-19, potrivit Poliției de Frontieră.

CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. În ultimele 24 de ore, 13.165 de persoane au traversat frontierele Republicii Moldova. Peste o jumătate dintre traverări au fost intrări în țară -  6.985 de treceri, inclusiv 4.795 la frontiera moldo-română, 1.294 la frontiera cu Ucraina și 896 de treceri pe cale aeriană. 

Офицеры испанской полиции на контрольно-пропускном пункте в Мадриде - Sputnik Moldova
Societate
Autoizolarea este obligatorie: Moldova a actualizat lista țărilor din „zona roșie”

Nicio persoană nu a prezentat simptome ale infecției de tip COVID-19, precum febră, rinoree, tuse seacă, a informat în această dimineață Poliția de Frontieră.

În punctele de trecere a frontierei deschise traficului au fost supuse screeningului toate cele 13.165 de persoane și au fost completate 6.783 de fișe epidemiologice individuale.

Poliția de Frontieră informează că, în ultimele 24 de ore, cele mai tranzitate puncte de trecere a frontierei pe sensul de intrare în Republica Moldova au fost:

PTF Leușeni – 2.117 traversări persoane;

PTF Sculeni – 1.318 traversări persoane;

PTF Giurgiulești-Galați -  1.055 traversări persoane;

PTF Aeroportul Internaţional Chişinău - 896 traversări persoane;

PTF Costești - 301 traversări persoane.

Activitatea SAMU Botanica - Sputnik Moldova
Societate
Ceva mai puține cazuri noi de COVID, dar sunt multe decese

Polițiștii de frontieră au înregistrat, în ultimele 24 de ore, o serie de acțiuni ilegale. Astfel, șapte persoane au încălcat regimul zonei de frontieră și cel al punctelor de trecere; a existat o tentativă de trecere a frontierei cu acte falsificate; doi cetățeni străini au încălcat termenul de ședere pe teritoriul Republicii Moldova; a fost înregistrat un caz de trafic ilicit de bunuri;  două persoane și două mijloace de transprort au fost identificate cu consemn național.

Totodată, 123 de persoane au fost documentate pentru nerespectarea măsurilor de profilaxie, prevenire și/sau combatere a bolilor epidemice, conform articolului 76 al Codului contravențional.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0