Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Autoizolarea este obligatorie: Moldova a actualizat lista țărilor din „zona roșie”

© AP Photo / Bernat ArmangueОфицеры испанской полиции на контрольно-пропускном пункте в Мадриде
Офицеры испанской полиции на контрольно-пропускном пункте в Мадриде - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a actualizat lista statelor cu un nivel sporit de infectări cu COVID-19. Cetățenilor care sosesc din respectivele țări li se impune autoizolarea în Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 6 nov – Sputnik. Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale a actualizat astăzi Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea persoanelor pe teritoriul Republicii Moldova. În listă sunt incluse România,  Rusia, Italia, Franța, Germania, Israel, fiind vorba în total de 66 de țări.

Lista actualizată va intra în vigoare luni, 9 noiembrie.

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaLista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova începând cu 9 noiembrie 2020
Autoizolarea este obligatorie: Moldova a actualizat lista țărilor din „zona roșie” - Sputnik Moldova
Lista statelor pentru care se impune regimul de autoizolare la intrarea pe teritoriul Republicii Moldova începând cu 9 noiembrie 2020

Această listă se actualizează o dată la 14 zile, în ziua de vineri, și intră în vigoare din ziua de luni a săptămânii următoare.

Centrul COVID-19 Chișinău - Sputnik Moldova
Societate
Peste o mie de cazuri de COVID - 19 au fost anunțate astăzi

Indicatorul pentru includerea pe „lista roșie” a statelor pentru care se impune regimul de autorizolare la intrarea persoanelor în Republica Moldova îl reprezintă incidența cazurilor de infecție cu COVID-19 mai mare sau egală cu 50 de cazuri la fiecare 100 de mii de locuitori.

Fișa epidemiologică se îndeplinește obligatoriu de către persoanele care intră pe teritoriul Republicii Moldova din țările pentru care se impune regimul de autoizolare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0