Vremea în Moldova: Prognoza meteo pentru 7 zile

© Sputnik / Alexei Danichev / Accesați arhiva multimediaРебенок на прогулке в Приоратском парке города Гатчина под Санкт-Петербургом
Ребенок на прогулке в Приоратском парке города Гатчина под Санкт-Петербургом - Sputnik Moldova
Abonare
Ploi sunt posibile abia luni, în regiunea de nord. Maximele termice ale aerului vor fi de +13..+15 grade Celsius în următoarele zile. Presiunea atmosferică va fi înaltă în intervalul 7-13 noiembrie.

CHIȘINĂU, 7 nov – Sputnik. Meteorologii prevăd pentru sâmbătă, 7 noiembrie, vreme fără precipitații. Cerul va fi parțial acoperit de nori.

Termometrele vor indica pe parcursul zilei cel mult +10..+13 grade Celsius în nord, +11..+14 grade în centru și +12..+15 grade în sud.

Vântul va sufla din direcția nord-vest, cu viteza de 2-7 metri pe secundă.

Pentru duminică, 8 noiembrie, dar și pentru luni, 9 noiembrie, tabloul prognozei meteo arată cam la fel, dar luni sunt posibile ploi slabe în nord.

© Photo : SHSPrognoza meteo pentru 7 – 13 noiembrie
Vremea în Moldova: Prognoza meteo pentru 7 zile - Sputnik Moldova
Prognoza meteo pentru 7 – 13 noiembrie

Presiunea atmosferică va fi înaltă astăzi și în următoarele zile – de aproximativ 760 de milimetri ai coloanei de mercur.

Mandarine - Sputnik Moldova
Mandarinele: Ce se întâmplă în organismul tău când le consumi – Video

În general, presiunea atmosferică normală este de 160 de milimetri ai coloanei de mercur la nivelul mării. La altitudini mari (la munte), presiunea atmosferică este mai mică.

În condițiile Republicii Moldova, valoarea presiunii atmosferice de aproximativ 150 de milimetri ai coloanei de mercur este prezentată drept normală de către Serviciul Hidrometeorologic de Stat.

Presiunea atmosferică reprezintă presiunea exercitată de aerul din atmosferă asupra scoarței terestre și, prin urmare, asupra tuturor oamenilor, animalelor și obiectelor de pe Pământ.

Presiunea atmosferică se măsoară cu barometrul.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0