Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Imagini de groază cu bărbatul care și-a luat copiii ostatici - strigăte și împușcături

© Sputnik / Александр ВильфСотрудники подразделений специального назначения, архивное фото
Сотрудники подразделений специального назначения, архивное фото - Sputnik Moldova
Abonare
Inspectoratul General al Poliției a publicat un video cu momentul reținerii bărbatului care și-a luat ostatici cei trei copii ai săi. Vă avertizăm că urmează imagini care vă pot afecta emoțional.

CHIȘINĂU, 5 nov - Sputnik. Imaginile care au fost publicate de Poliția Republicii Moldova surprind momentul în care oamenii legii și rudele încearcă să-l convingă pe bărbat să-i elibereze pe copii. În video se aud vocile micuților, care țipă și par foarte speriați de ceea ce se întâmplă. 

„- Uite-te la mine, te rog frumos, ascultă-mă! Tu știi că eu te iubesc și nu o să te ating! Intră în casă și îmbracă fata! Tu știi că eu nu am să te ating”, i-a spus făptașul, probabil, soției sale, pentru care a și recurs la acest gest cumplit. Asta pentru că femeia de 20 de ani l-ar fi părăsit. 

Dimineață individul a intrat în casă în mod abuziv, a luat copiii cu vârsta de doi, patru și, respectiv, șapte ani și a amenințat că-i va ucide dacă soția nu se întoarce la el.

Mai devreme ministrul de Interne Pavel Voicu a informat că bărbatul l-a rănit cu cuțitul pe unul dintre micuți. Oficialul a purtat o discuție cu individul, pentru că acesta insista să vorbească cu „cineva de rang înalt”.

Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco - Sputnik Moldova
Societate
Detalii șocante despre bărbatul care și-a luat ostatici proprii copii

„Din cauza că persoana devenea tot mai agresivă și deja a provocat unuia din copii răni la deget și gât cu un cuțit, a fost necesar să avem o discuție telefonică, pentru a-l sustrage de la aceste acțiuni. Am mers pe metoda convingerii, acesta a fost de acord să elibereze doi copii, apoi pe al treilea, fiind imediat imobilizat de polițiști”, a explicat Pavel Voicu.

Imaginile au surprins și momentul în care polițiștii și mascații de la Fulger intervin în forță și îl imobilizează pe bărbat. 

Amintim că dimineață făptașul de 24 de ani, fiind în stare de ebrietate, i-a aplicat o plagă de cuțit în regiunea gâtului unei rude, apoi i-a luat ostatici pe cei trei copii minori ai săi, amenințându-i cu moartea.

Potrivit primarului localității Mereni, Anenii Noi, unde s-a întâmplat totul, femeia ar fi plecat cu copiii la o rudă de-a sa, după ce de mai multe ori a fost victimă a violenței în familie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0