Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii șocante despre bărbatul care și-a luat ostatici proprii copii

© Photo : Facebook / Unitatea de Gardă (Captura video)Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco
Reţinuţi cu suportul BPDS “Fulger”, pentru săvârşirea jafurilor la staţiile peco - Sputnik Moldova
Abonare
Reprezentanții Inspectoratului General al Poliției a oferit detalii despre bărbatul din satul Mereni, raionul Anenii Noi, care și-a luat ostatici copiii minori în această dimineață.

CHIȘINĂU, 5 nov - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției Silvia Vetcu a precizat pentru Sputnik Moldova că la fața locului au intervenit ministrul de Interne, șeful IGP, polițiști și mascații de la BPDS „Fulger”.

Полиция получила 52 машины - Sputnik Moldova
Societate
Luare de ostateci la Anenii Noi: Un bărbat amenință că-și ucide copiii
Datorită intervenției prompte, copiii luați ostatici de tatăl lor au fost eliberați, iar agresorul - imobilizat.

"Copiii sunt în afara oricărui pericol, primesc consiliere psihologică din partea specialiștilor", susține Silvia Vetcu.

Deși poliția deocamdată nu confirmă informațiile, mai multe surse anunță că bărbatul și-a rănit nașa, dar și doi copii. Individul care se afla în relații ostile cu soția sa, în mod abuziv, a intrat în casă, a luat copiii cu vârsta de doi, patru și, respectiv, șapte ani și amenința că-i va ucide dacă soția nu se întoarce la el.

În același timp, primarul satului Mereni a oferit pentru Sputnik Moldova mai multe detalii despre această familie. 

"Este o familie social vulnerabilă, nu sunt băștinași ai localității. Ea este din Chirca, el din Bulboaca și s-au mutat recent la Mereni. Ea are vârsta de 20 de ani, iar el are 24. De când au venit în localitate, familia este sub monitorizare la Asistența Socială și la Poliție din cauza agresiunilor frecvente. Femeia nu depune de fiecare dată plângere, iar uneori chiar le retrage. Asta a împiedicat oamenii legii să ia o decizie mai dură față de agresor. Cei doi nu mai locuiau împreună. Ea a plecat deoarece era frecvent agresată", a declarat Valentin Vieru, primarul satului Mereni. 

Oamenii legii au fost alertați la ora 06:00 dimineața de nașa bărbatului. Femeia a anunțat că finul ei a venit la ea acasă în stare de ebrietate și se manifesta agresiv față de membrii familiei. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0