Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Tragedie: Adolescent omorât și aruncat într-o râpă la Căușeni

© Sputnik / Anatolii KiriakAcces interzis - Poliția
Acces interzis - Poliția - Sputnik Moldova
Abonare
Caz îngrozitor în raionul Căușeni. Un adolescent a fost ucis în bătaie de doi tineri după ce ar fi băut împreună alcool. Suspecții ar fi aruncat cadavrul victimei într-o râpă.

CHIȘINĂU, 4 nov - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției Silvia Vetcu a precizat pentru Sputnik Moldova că oamenii legii au fost alertați de mama adolescentului de 16 ani, care a anunțat că în data de 2 noiembrie băiatul său a plecat de acasă și nu s-a mai întors. 

Accident în apropiere de satul Mana, raionul Orhei - Sputnik Moldova
Accidente
Foto: Accident grav la Orhei, trei oameni au murit pe loc
"În urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Căușeni, s-a stabilit că în data 2 noiembrie, aproximativ la ora 16:00, minorul de 16 ani împreună cu doi tineri din aceeași localitate, unul de 21 ani și altul de 32 ani, au mers la stâna de oi din Cârnățenii Noi, unde bărbatul de 32 ani lucra cioban. În drum spre stână, tinerii au băut alcool, iar ulterior între minor și cei doi s-a iscat un conflict", a menționat Silvia Vetcu.

Forțele de ordine precizează că cei doi tineri l-au bătut fără milă pe adolescent, cu pumnii și picioarele, dar și cu o bâtă. Atunci când au văzut că băiatul nu mai dă semne de viață, l-au aruncat într-o râpă cu stuf. Polițiștii au găsit cadavrul victimei și l-au îndreptat la expertiza medico-legală pentru a stabili cu exactitate cauza morții.

Oamenii legii au pornit o cauză penală pentru omor intenționat, iar bănuiții au fost reținuți pentru 72 ore.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0