Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon, declarații despre alegeri și perspectivele postelectorale

© Sputnik / Mihai CarausБрифинг Игоря Додона
Брифинг Игоря Додона - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul independent Igor Dodon a participat la un briefing în cadrul căruia s-a referit la rezultatele alegerilor prezidențiale din primul tur și perspectivele postelectorale.

CHIȘINĂU, 3 nov - Sputnik. Candidatul independent Igor Dodon, care se va duela în turul doi al alegerilor prezidențiale cu Maia Sandu, a susținut un briefing de presă. În debutul evenimentului, Dodon a vorbit despre rezultatele primului tur al alegerilor și planurile pentru următoarele zile. 

Корнелиу Чуря. - Sputnik Moldova
Ciurea: Dodon va trebui să consolideze electoratul
"Turul I a a trecut activ, am avut o comunicare bună cu cetățenii în cadrul a peste 240 de întrevederi. Probabil, asta a și asigurat victoria mea dacă analizăm votul în interiorul țării. Provocarea de bază este ce urmează mai departe. Ce se va întâmpla dacă președinte va fi Dodon sau Sandu? Va fi stabilitate sau nu? Ce va fi cu achitarea pensiilor și a inițiativelor lansate? Acum contează decizia luată în 15 noiembrie. Probabil, nu va conta cine va fi președintele, dar ce va face acest președinte pentru cetățenii săi. Cuiva nu-i place de Dodon pentru că a fost patru ani, că a dat jos regimul lui Plahotniuc din care a făcut parte și Maia Sandu, iar cuiva nu-i place de Sandu că a închis școli. Aceste alegri vor trece, dar problemele rămân", a declarat Igor Dodon. 

Candidatul independent susține că în prezent țara se confruntă cu 10 probleme de bază, iar el are soluțiile potrivite pentru a le gestiona.

La scrutinul din 1 noiembrie, Igor Dodon a acumulat 32,62%, iar Maia Sandu 36,16%. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0