Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon: Nu schimbați porumbelul din mână pe coțofana de pe gard

© Sputnik / Mihai CarausIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Candidatul independent la funcția de președinte al țării, Igor Dodon,le- a transmis un mesaj cetățenilor după alegeri. Acesta i-a îndemnat pe oameni să nu schimbe porumbelul din mână pe coțofana de pe gard.

CHIȘINĂU, 3 nov - Sputnik. Candidatul independent Igor Dodon a declarat astăzi, în cadrul unui briefing de presă, că cetățenii sunt puși în fața unei alegeri importante în dat de 15 noiembrie, când va avea loc al doilea tur al scrutinului prezidențial. În acest context, el a venit cu un îndemn. 

"Nu schimbați porumbelul din mână pe coțofana de pe gard, pentru că vom regreta absolut toți", a declarat Igor Dodon. 

Dodon a îndemnat oamenii să fie atenți la toate declarațiile populiste și sterile care vor fi făcute în această perioadă de către oponenta sa Maia Sandu și staff-ul ei electoral. 

Брифинг Игоря Додона - Sputnik Moldova
Dodon, declarații despre alegeri și perspectivele postelectorale
"Noi avem ce pierde toți, statul, fiecare cetățean. Mă adresez tuturor cetățenilor, în special celor care locuiesc în țară, nu au plecat, dar continuă să trăiască cu toate problemele care sunt aici. Zilnic își duc copii la grădiniță, la școală, cum îi duc eu, și stau aici, muncesc aici. Haideți să ne gândim foarte bine ce facem pe 15 noiembrie și haideți să ne mobilizăm masiv. Oare nu noi trebuie să decidem soarta acestei țări unde ne cresc copiii? Da! Cei din diasporă sunt a-i noștri, dar ei locuiesc acolo. Noi le-am dat dreptul de vot și e bine, e corect, lasă să voteze, dar cine trebuie să aibă votul decisiv? Noi care locuim în această țară și copii noștri trebuie să locuiască în Republica Moldova, să construim drumuri, să ridicăm economia sau să ne dăm soarta celor care de zeci de ani nu au fost în țară și poate nici nu au de gând să revină?!", a spus Igor Dodon.

La scrutinul din 1 noiembrie, Igor Dodon a acumulat 32,62%, iar Maia Sandu 36,16%. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0