Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon: Cristian Rizea va fi expulzat din Republica Moldova

© Photo : Facebook / Cristian RizeaCristian Rizea
Cristian Rizea - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon a anunțat în această dimineață că fostul deputat român Cristian Rizea, care a rămas fără cetățenia Republicii Moldova, va fi expulzat din țara noastră.

CHIȘINĂU, 3 nov - Sputnik. În cadrul conferinței de presă, Igor Dodon a anunțat că a semnat decretul de retragere a cetățeniei Republicii Moldova fostului deputat român Cristian Rizea, care s-a ascuns în țara noastră, iar acum Rizea va fi expulzat autorităților din România. 

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Societate
Dodon: Nu schimbați porumbelul din mână pe coțofana de pe gard
"Organele competente din Republica Moldova și România trebuie să facă schimb de informații ca sa fie expulzat acest criminal și să fie tras la răspundere conform justiției din România", a declarat Igor Dodon. 

În Monitorul Oficial de astăzi al Republicii Moldova a fost publicat ”DECRETUL privind retragerea cetăţeniei Republicii Moldova În temeiul art. 88 lit. c) din Constituţia Republicii Moldova şi al art. 23 alin. (1) lit. a) din Legea cetăţeniei Republicii Moldova”. Într-o postare pe pagina sa de Facebook în care anunță că i s-a retras cetățenia, Cristian Rizea anunță că se va lupta în instanță împotriva deciziei.

Fostul deputat PSD Cristian Rizea a fugit din România, după ce a fost condamnat de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la 4 ani şi 8 luni de închisoare cu executare.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0