Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Cum a comentat Moscova rezultatele alegerilor din Moldova

© Sputnik / Mihai CarausФлаг Россия
Флаг Россия - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe al Federației Ruse a comentat rezultatele primului tur al alegerilor prezidențiale de ieri din Republica Moldova.

CHIȘINĂU, 2 nov – Sputnik. Moscova va fi pregătită să conlucreze cu oricine va deveni președinte al Republicii Moldova, după desfășurarea celui de-al doilea tur de scrutin. Anunțul a fost făcut de viceministrul rus de externe, Andrei Rudenko, scrie ria.ru.

Maia Sandu - Sputnik Moldova
Are nevoie sau nu Sandu de electoratul lui Usatîi în turul doi?

„Suntem gata să lucrăm cu poporul din Moldova. Dacă poporul din Moldova alege un reprezentant sau altul, suntem gata să lucrăm cu oricare”, declarat viceministrul rus de externe Andrei Rudenko.

Totuși, Rudenko menționează că este încă prea devreme să facem previziuni cu privire la rezultatele turului doi de scrutin.

„Este necesar să se analizeze rezultatele alegerilor după al doilea tur. Acum este prea devreme pentru a face previziuni. Totul va depinde de modul în care alegătorii moldoveni își vor acorda voturile”, a spus Rudenko.

De precizat este că primul în tur al alegerilor pe primul loc s-a poziționat Maia Sandu, care a primit cu peste 4% mai multen voturi decât Igor Dodon. Al doilea tur de scrutin va fi organizat pe 15 noiembrie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0