Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Anișoara Loghin va deveni mămică, soțul e departe

© Facebook / Anișoara LoghinAnișoara Loghin
Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Abonare
Prezentatoarea TV Anișoara Loghin a anunțat în cadrul emisiunii ”Gusturile se discută”, că este însărcinată. La sfârșitul lunii august, ea s-a logodit cu mijlocașul naționalei de fotbal a Moldovei, Radu Gînsari.

Cei doi nu locuiesc împreună în această perioadă. Radu Gînsari joacă în liga a doua a Rusiei la formația Krîlia Sovetov Samara. În ultimele 6 meciuri el nu a jucat, fiind accidentat. Chiar și așa, Gînsari a fost convocat de selecționerul Engin Firat la naționala Moldovei pentru meciurile din luna noiembrie, cu Rusia, Grecia și Kosovo.

Anișoara Loghin - Sputnik Moldova
Societate
Poză inedită postată de Anișoara Loghin - fericită alături de viitorul ei soț

Pandemia de coronavirus l-a prins pe mijlocașul moldovean în Israel, acolo unde era împrumutat la echipa Irino Kiryat. Acesta s-a plâns într-un interviu live pe Facebook că autoizolarea nu a fost una ușoară pentru el, deoarece era singur acolo, iar iubita sa nu a putut veni la el în Israel.

Radu Gînsari este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria echipei naționale, cu șapte  goluri la activ. De-a lungul carierei, el a evoluat la echipele Academia, Zimbru, Sheriff, Hapoel Haifa, Krîlia Sovetov și Ironi. În 2016 și 2017 a devenit campion al Moldovei cu Sheriff. A câștigat de trei ori Cupa Moldovei.

Radu Gînsari - Sputnik Moldova
Societate
Cine este Radu Gînsari, logodnicul Anișoarei Loghin

Radu mai are o pasiune în afară de fotbal, de care nu putea să nu fie impresionată jurnalista de la Pro TV. Acesta scrie poezii încă de pe când era copil. În ultimii ani, el a organizat concerte de caritate la Chișinău în memoria lui Adrian Paunescu.

Întrebarea pe care și-o pun mulți acum este dacă prezentatoarea TV Anișoara Loghin își va urma soțul în Rusia, așa cum obișnuiesc să procedeze nevestele fotbaliștilor.

Anișoara Loghin este fosta soție a ex-primarului capitalei Dorin Chirtoacă. Căsătoria a avut loc pe 20 mai 2016. La nuntă a participat un număr impunător de oaspeți, printre care politicieni, deputați, miniștri, primari, jurnaliști și invitați de peste hotare. Căsnicia celor doi nu a durat însă nici cinci luni. Chirtoacă a anunțat pe pagina sa de Facebook, la 8 octombrie 2016, că împreună cu Loghin au decis să divorţeze.

Fluxul de știri
0