Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cine este Radu Gînsari, logodnicul Anișoarei Loghin

© Photo : Facebook / Radu GînsariRadu Gînsari
Radu Gînsari - Sputnik Moldova
Abonare
Jurnalista Anișoara Loghin s-a logodit cu jucătorul naționalei de fotbal a Moldovei Radu Gînsari. Pe lângă fotbal, acesta mai are o mare pasiune.

CHIȘINĂU, 25 aug - Sputnik. Fără îndoială, știrea zilei de astăzi est că Anișoara Loghin, fosta nevastă a liberalului Dorin Chirtoacă, va fi iarăși mireasă. Ea i-a spus ”da” cunoscutului fotbalist de la naționala Moldovei Radu Gînsari.

Marea veste a fost anunțată chiar de jucător pe pagina sa de Facebook.

© Screenshot / Facebook / Radu GinsariFotbalistul Radu Gînsari s-a logodit cu jurnalista Anișoara Loghin
Cine este Radu Gînsari, logodnicul Anișoarei Loghin - Sputnik Moldova
Fotbalistul Radu Gînsari s-a logodit cu jurnalista Anișoara Loghin

Cei doi nu și-au afișat relația, aceasta fiind se pare o surpriză chiar și pentru unii prieteni ai lui Gînsari.

Fotbalistul are 28 de ani și joacă în liga a doua a Rusiei, la Krîlia Sovetov, Samara.

Pandemiei de coronavirus l-a prins pe mijlocașul moldovean în Israel, acolo unde era împrumutat la echipa Irino Kiryat. Acesta s-a plâns într-un interviu live pe Facebook că autoizolarea nu a fost una ușoară pentru el, deoarece era singur acolo, iar iubita sa nu a putut veni la el în Israel.

Radu Gînsari este unul dintre cei mai buni marcatori din istoria echipei naționale, cu șapte  goluri la activ. De-a lungul carierei, el a jucat la echipele Academia, Zimbru, Sheriff, Hapoel Haifa, Krîlia Sovetov și Ironi. În 2016 și 2017 a devenit campion al Moldovei cu Sheriff. A câștigat de trei ori Cupa Moldovei.

Însă Radu mai are o pasiune în afară de fotbal, de care nu putea să nu fie impresionată jurnalista de la Pro TV. Acesta scrie poezii încă de pe când era copil, aia acum face acest lucru în momente de ”repaus emoțional”. Acum câțiva ani el le mărturisea jurnaliștilor că a descoperit tangențe între cele două activități, chiar dacă la prima vedere acestea par foarte departe una de alta.

Întrebarea pe care și-o pun mulți acum este dacă prezentatoarea TV Anișoara Login își va urma soțul în Rusia, acolo unde joacă Gînsari, așa cum obișnuiesc să procedeze nevestele fotbaliștilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0