Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Video: Un moldovean răzbună FC Porto!

Abonare
Pacos de Ferreira, cu Oleg Reabciuk integralist, a învins surprinzător FC Porto, cu 3-2, în cadrul etapei a 6-a din campionatul Portugaliei! Fundașul de 22 de ani s-a transferat anul trecut la Pacos chiar de la Porto.

CHIȘINĂU, 31 oct – Sputnik. Gazdele s-au impus prin golurile lui Dor Jan (11), Stephen Antunes (43) şi Bruno Costa (59-penalty), în timp ce pentru ”dragoni” au marcat Sergio Oliveira (45 penalty) şi Otavio (78).

FC Porto, care va înfrunta marţi, pe teren propriu, formaţia Olympique Marseille în Liga Campionilor, riscă acum să piardă contactul cu marea sa rivală Benfica Lisabona, învingătoare în toate cele cinci partide disputate de la debutul actualei ediţii de campionat şi care se poate distanţa la opt puncte de echipa lui Sergio Concecao în cazul unui nou succes, luni, în partida cu Boavista.

Oleg Reabciuk - Sputnik Moldova
Sport
Oleg Reabciuk, cel mai dorit fotbalist moldovean

Oleg Reabciuk este cel mai în formă jucător moldovean la ora actuală. Este născut la Ialoveni, dar la o vârstă fragedă s-a mutat cu traiul cu familia în Portugalia. A făcut junioratul la mai multe formații lusitane, fiind observat în cele din urmă de FC Porto, pentru care nu a apucat să debuteze în competiția internă. În această vară, Reabciuk a fost ofertat de două echipe din Serie A. Fundașul a fost convocat la naționala Moldovei pentru meciurile din luna noiembrie, cu Rusia, Grecia și Kosovo.

Un alt fundaș al naționalei Moldovei, Igor Armaș, a fost integralist în meciul Argeș - Voluntari 2-1. Echipa sa a suferit a treia înfrângere consecutivă în campionatul României și se află pe locul 11.

În schimb, mijlocașul Danu Spătaru a înscris pentru Noah și după plecarea antrenorului moldovean Igor Picușciac. Internaționalul de 26 de ani a punctat în victoria cu ultima clasată Shirak, scor 3-0. Spătaru a obținut și un penalty în această partidă. Noah se află pe locul 2 în Armenia, având 10 puncte, cu 4 mai puține ca Urartu, care are două meciuri în plus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0