Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Start sezonului de încălzire: De când vom primi agent termic

Abonare
Primăria municipiului Chișinău vine cu o noutate pentru toți consumatorii de agent termic. Iată când va ajunge căldura în case.

CHIȘINĂU, 29 oct – Sputnik. Mâine va fi dat startul sezonului de încălzire pentru toți consumatorii de agent termic din municipiul Chișinău. O dispoziție în acest sens a fost semnată astăzi de viceprimarul Ilie Ceban, având în vedere că timp de trei zile consecutiv în intervalul 18:00 – 06:00 temperaturile înregistrate au fost de până la 10 grade Celsius.

Calorifer - Sputnik Moldova
Societate
Locuitorii Capitalei pot cere să fie conectați la căldură

Precizăm că meteorologii Serviciului Hidrometeorologic de Stat au anunțat că de mâine vreme se va răci ușor. Astfel, maximele nu vor depăși 15 grade Celsius, iar pe timp de noapte mercurul din termometre nu va urca mai mult de zece grade. Aceeași prognoză este valabilă până la 1 noiembrie inclusiv.

Menționăm că în prezent este livrat agent termic centralizat în 189 de blocuri de locuințe din Chișinău din totalul de 2 730. Clădirile primesc căldură la solicitarea gestionarilor fondului locativ.

Gestionarii fondului locativ trebuie să depună cereri de conectare în timp util, astfel încât locuitorii Chișinăului să beneficieze de căldură în apartamente chiar atunci când se solicită acest lucru. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0