Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce dorință neîmplinită are Dodon și ce îi răspunde soția

© Photo : Facebook / Igor Dodon Familia lui Igor Dodon
Familia lui Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon a dezvăluit mai multe curiozități din viața sa personală. El a povestit că își mai dorește o fiică, dar și cât de bine gătește soția, mama și soacra sa. La fel, șeful statului a spus unde îi plăcea să meargă cel mai des la cumpărături.

CHIȘINĂU, 29 oct - Sputnik. În cadrul emisiunii "Igor Dodon răspunde", actualul șef al statulu a fost întrebat dacă și-ar dori să mai aibă și o fiică, în contextul în care soții Dodon au trei băieți. Șeful statului a menționat că întrebarea este prea personală, însă totuși a răspuns. 

Игорь и Галина Додон - Sputnik Moldova
Societate
Galina Dodon, despre criticile la adresa președintelui
"Evident, ce tată nu-și dorește fată după ce are trei băieți? Și sperăm, cum va da Dumnezeu, și va fi și o fată, dar deseori când întreb soția de fete, ea spune: avem trei feciori ne vor aduce trei fete și vom avea trei fete la casă. Ne dorim și fată, dacă va da Dumnezeu va fi, dacă nu - feciorii ne vor aduce fete la timpul potrivit", a spus Igor Dodon. 

Șeful statului a povestit că aseară a ajuns mai devreme acasă și a reușit să ia cine cu familia. El a dezvăluit despre ce a vorbit cu băieții săi. 

"M-au întrebat cum decurge campania electorală și m-au rugat să câștig din primul tur. Au zis așa: tata, dacă va fi turul II, tot așa două săptămâni nu vei fi acasă? Le-am spus că posibil și ei m-au rugat să câștig din primul tur", menționează Dodon. 

Și alt cetățean a fost curios să afle de la Igor Dodon cine gătește mai gustos: soția, mama sau soacra sa. Președintele a glumit spunând că este o întrebare provocatoare. El a precizat că toate doamnele din familia sa gătesc foarte bine. 

Выборы президента Молдовы 2016  - Sputnik Moldova
Dodon a spus când va merge la dezbateri electorale
"Fiecare are specificul său. Mama-soacră de la Molovata face năut cu carne de rață, la noi la Sadova așa ceva nu se face. Este ceva interesant și tradițional pentru acea zonă. Eu nu sunt mare gurmand, mănânc tot și nu sunt capricios. La Sadova, mama pregătește cele mai bune sarmale, toți au spus asta. Soția încearcă să facă niște bucate mai dietetice. Azi dimineață mi-a pus în față o farfurie de frunze, i-am zis, tu ce m-ai scos la ... dați-mi ceva mai solid. Ea are grijă să arătăm mai bine, mai zvelți. Ce m-a mirat câteva luni în urmă, fiul meu mijlociu făcea steak-uri, de unde s-a luat el așa bucătar la noi nu știu, dar uneori în weekend ne pregătește burger, pizza", a mai spus Dodon. 

Șeful statului a mai povestit că anterior îi place să meargă la cumpărături, în special la Piața Centrală. 

"Luam copilul cel mare sau pe cel mijlociu și mergeam la piață, mă știau toți vânzătorii. Soția conduce mașina și acum ea merge la cumpărături, la magazin și cumpără tot ce este necesar. Mulți o cunosc și vor să facă poze cu prima doamnă", spune Dodon. 

Igor Dodon candidează pentru a doua oară la fotoliul de președinte al țării. Prima dată el a fost ales șeful statului în 2016. Atunci, în al doilea tur, a acumulat 52,18% din voturile alegătorilor.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0