Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Galina Dodon, despre criticile la adresa președintelui

© Photo : Facebook / Igor DodonИгорь и Галина Додон
Игорь и Галина Додон - Sputnik Moldova
Abonare
Prima Doamnă a țării a fost întrebată în cadrul uni interviu dacă o afectează mesajele negative venite din partea oponenților politici sau a oamenilor de rând la adresa președintelui Igor Dodon.

CHIȘINĂU, 20 oct - Sputnik. Galina Dodon susține că la început era profund afectată de criticile aduse soțului ei în virtutea funcției pe care o deține. Acum însă a învățat să nu le ia în seamă. 

„Acum am imunitate. La început nu înțelegeam. Îi ziceam - „Cum? Tu faci atâtea, lucrezi de dimineață până în seară...” Am înțeles că nu poți să le placi la toți și nici nu trebuie să le placi la toți. Unii țin cu dreapta, alții țin cu stânga. Este absolut normal”, a spus Prima Doamnă. 

Soția președintelui a povestit cum s-a schimbat viața de familie în perioada mandatului de șef de stat al lui Igor Dodon. 

Igor Dodon și familia sa - Sputnik Moldova
Republica Moldova
Imagini pe care nu le-ai mai văzut: Cum arată casa părinților lui Igor Dodon în interior

„Am trăit acești ani interesant. Sunt sigură de soțul meu. Cred că am devenit mai puternici, o familie mai strânsă, mai unită. Am observat că cu cât funcția lui Igor era mai înaltă, cu atât relația noastră devenea mai puternică. Sunt o femeie mulțumită, împlinită”, a povestit Galina Dodon.

Prima Doamnă a recunoscut că la o anumită etapă a vieții a fost geloasă. 

„Am fost foarte geloasă la început, dar am înțeles că este un om de încredere și de nădejde, pot fi sigură de el. Nu mai am acum așa sentimente. Foarte multă încredere și siguranță îmi dă Igor atunci când mă ține de mână. Și nu numai în vizitele oficiale. Foarte des când suntem în public el mă ține gingaș de mână și asta îmi dă o încredere în mine și o siguranță în ceea ce facem”, a dezvăluit Prima Doamnă. 

Galina Dodon a devenit Prima Doamnă a Republicii Moldova în 2016, când Igor Dodon a câștigat alegerile prezidențiale. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0