Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Real Madrid a evitat rușinea în Champions League

© REUTERS / UWE KRAFTChampions League - Group B - Borussia Moenchengladbach v Real Madrid
Champions League - Group B - Borussia Moenchengladbach v Real Madrid - Sputnik Moldova
Abonare
Real Madrid a evitat o premieră neagră în istoria clubului. Chiar dacă venea după succesul din El Clasico cu Barcelona, echipa antrenată de Zinedine Zidane a fost la un pas de a 4-a înfrângere consecutivă în Liga Campionilor.

CHIȘINĂU, 28 oct - Sputnik. Real a fost condusă de Borussia Moenchengladbach cu 0-2 până în minutul 86. Fiul francezului Lilian Thuram, Marcus Thuram, a reuşit dubla în minutele 33 și 58. Madrilenii au alergat după egalare și au redus din diferenţă prin Karim Benzema în minutul 87. Brazilianul Casemiro a izbutit să restabilească egalitatea în minutul 90+3 și să aducă un punct nesperat formației lui Zidane, scor 2-2.

Футболист Криштиану Роналду - Sputnik Moldova
Sport
Juventus - Barcelona: Duelul Ronaldo - Messi, interzis!

”Echipa a arătat caracter. Jocul a fost foarte bun, iar fotbaliștii au luptat până la final. Va fi un an dificil pentru noi toți, dar astăzi trebuie să fim mândri”, a declarat antrenorul echipei Real, Zinedine Zidane, care a reușit să câștige de 3 ori Champions League cu formația madrilenă.

Real se află pe ultimul loc în grupa B, cu un punct la activ. Lider cu 4 puncte este Șahtior, care a remizat cu Inter, scor 0-0.

Atalanta a fost condusă și ea până în minutul 54 cu 0-2. Ajax a punctat de două ori în prima repriză pe arena Bergamo prin Tadic și Traore. Duvan Zapata a salvat-o pe Atalanta, prin dubla din minutele 54 și 60.

Lider în grupa D este Liverpool, care a reușit să o învingă pe Midtjylland cu scorul de 2-0 pe Anfield. ”Cormoranii” au însă noi probleme după accidentarea lui Virgil Van Dijk. Fabinho, brazilianul pe care antrenorul Jurgen Klopp îl folosea în locul lui Van Dijk, s-a accidentat în meciul cu Midtjylland. Klopp a fost nevoit să-l trimită în teren pe tânărul de 19 ani, Rhys Williams.

Liverpool a marcat cele două goluri cu Midtjylland în repriza secundă, prin Diego Jota (55) și Mohamed Salah (90-pen).

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0