Участники соревнований по академической гребле во время заезда на XXV Летних Олимпийских играх в Барселоне  - Sputnik Moldova
Sport
Aflați despre cele mai importante evenimente sportive din țară și din lume

Juventus - Barcelona: Duelul Ronaldo - Messi, interzis!

© AP Photo / Antonio CalanniФутболист Криштиану Роналду
Футболист Криштиану Роналду - Sputnik Moldova
Abonare
Starul lui Juventus, Cristiano Ronaldo, a fost testat din nou pozitiv la coronavirus și va rata meciul din această seară cu FC Barcelona.

CHIȘINĂU, 28 oct – Sputnik. Portughezul are interzis în duelul cu Leo Messi, rivalul împotriva căruia s-a luptat în El Clasico în perioada 2009-2018, când Ronaldo a îmbrăcat tricoul celor de la Real Madrid.

hampions League - Group A - Lokomotiv Moscow v Bayern Munich - Sputnik Moldova
Sport
VIDEO: Victorie cu emoții pentru Bayern la Moscova

Testul lui Cristiano de marți seara a ieșit tot pozitiv, la fel ca cel din urmă cu 5 zile, el fiind asimptomatic. Ronaldo a fost depistat pozitiv în urmă cu două săptămâni, în timp ce se afla în cantonamentul echipei naționale înaintea meciului cu Elveția.

Antrenorul echipei Juventus, Andrea Pirlo, declarase că Ronaldo nu ar fi jucat oricum tot meciul, din cauza izolării, portughezul fiind în urmă cu pregătirea fizică. Torinezii resimt din plin absența atacantului de 35 de ani și au două remize consecutive în campionat: 1-1 cu Crotone și 1-1 cu Verona. În Ligă însă lucrurile au început bine pentru „Bătrâna Doamnă”, care a câștigat la Kiev, în fața lui Dinamo, scor 2-0.

Barcelona vine la Torino după eșecul din El Clasico. Catalanii au pierdut cu Real Madrid, chiar pe Camp Nou, 1-3, și vor să-și ia revanșa în fața fanilor cu un succes în fața lui Juventus. Tehnicianul Ronald Koeman nu se va putea baza pe portarul Ter Stegen și fundașul Umtiti, în continuare accidentați, dar nici pe fundașul Pique, suspendat.

Lucrurile nu sunt deloc liniștite la FC Barcelona. Preşedintele clubului catalan, Josep Maria Bartomeu, şi ceilalţi oficiali din Consiliul de Administraţie, au demisionat ieri.

AC Milan v AS Roma - Sputnik Moldova
Sport
Video: Milan - Roma 3-3 - debutul lui Tătărușanu
Bartomeu şi comitetul executiv se aflau sub presiune, după ce contestatarii conducerii au reuşit să adune cele 16.521 de semnături ale fanilor acţionari (15% din abonaţii clubului) necesare pentru a activa moţiunea de cenzură privind demiterea actualei conduceri. Bartomeu, al cărui mandat ar fi trebuit să se încheie în martie 2021, a dorit amânarea cu două săptămâni a votului de neîncredere la adresa sa, programat pe 1 şi 2 noiembrie, invocând numărul mare de cazuri de coronavirus din oraş. Deşi declarase, luni seara, că nu vede niciun motiv pentru a renunţa la conducerea clubului, nereuşind obţinerea amânării scrutinului, Bartomeu a decis să demisioneze.

Astfel, Barcelona va evolua la Torino fără președintele Bartomeu. Barca e neînvinsă în ultimele trei confruntări cu Juventus, dar nu a câștigat niciodată la ea acasă. Ultima întâlnire dintre Juve și Barca a avut loc în 2017, la Torino, și s-a încheiat cu 0-0. Cele două formații s-au duelat în 11 întâlniri europene: 4 victorii pentru Barcelona, 3 succese pentru Juventus și 4 rezultate de egalitate.

Partida Juventus - Barcelona va începe la ora 22:00 și va fi transmisă în Republica Moldova de Prime, iar în România de 3 posturi: Digi Sport 1, Telekom Sport 1 și LookSport+.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0