Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Video: O casă cu trei nivele a luat foc la Drochia

© Facebook / DSEIncendiu
Incendiu - Sputnik Moldova
Abonare
Un incendiu puternic s-a declanșat astăzi în satul Drochia din raionul cu același nume. Acoperișul unei case a fost cuprins de flăcări. Deocamdată nu se știe din ce cauză a izbucnit focul.

CHIȘINĂU, 27 oct - Sputnik. Acoperișul unei case cu trei nivele din satul Drochia a luat foc în această după-amiază. Locuitorii din preajmă au venit la fața locului și au transmis live incendiul pe rețelele de socializare. În imagini se văd flăcările puternice și fumul dens care a acoperit zona. 

În această casă nu locuia nimeni, întrucât abia era în proces de construcție. Potrivit vecinilor, cel mai probabil, cineva în mod intenționat a dat foc locuinței. Oamenii au solicitat intervenția pompierilor. 

Ofițerul de presă al Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, Liliana Pușcașu, a precizat pentru Sputnik Moldova că, din fericire, nicio persoană nu a avut de suferit.

"La fața locului au intervenit două autospeciale. Pompierii au stabilit că a ars acoperișul unei case nefinisate. Focul a fost stins la scurt timp și victime nu au fost raportate", a declarat Liliana Pușcașu.

Cauza și circumstanțele incendiului urmează să fie stabilite ulterior de către specialiști.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

 

Fluxul de știri
0