Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Trei persoane au ajuns la spital din cauza unui șofer beat

© Photo : IP Anenii NoiAccident grav în raionul Anenii Noi
Accident grav în raionul Anenii Noi - Sputnik Moldova
Abonare
Un tânăr de 22 de ani care a urcat băut la volan și fără permis de conducere a ajuns cu mașina într-un șanț în această noapte. În consecință, trei persoane au fost internate în spital.

CHIȘINĂU, 27 oct - Sputnik. Ofițerul de presă al Inspectoratului General al Poliției Silvia Vetcu a precizat pentru Sputnik Moldova că accidentul s-a produs în jurul orei 04:00 în localitatea Gura Bâcului, raionul Anenii Noi.

Accident teribil la Drochia - Sputnik Moldova
Societate
Un șofer a murit în urma unui grav accident rutier: Detalii
Tânărul a urcat la volanul unui BMW fără permis de conducere și în stare de ebrietate. La un moment dat, el ar fi pierdut controlul mașinii și s-a răsturnat în canalul de scurgere de pe marginea drumului. Poliția precizează că șoferul nu ar fi adaptat viteza la condițiile meteorologice, carosabilul fiind umed. În mașină mai erau alte trei persoane care s-au ales cu diferite traumatisme și au fost transportate la spital.

Automobilul a fost grav avariat. Șoferul a fost supus testului de alcoolemie, iar rezultatul a arătat că acesta avea o concentrație de alcool de 0.40 mg/l. Oamenii legii au inițiat o anchetă și urmează să stabilească toate circumstanțele accidentului. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0