Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

COVID-19: Numărul cazurilor a început să crească din nou

© Sputnik / Mihai CarausActivitatea SAMU Botanica
Activitatea SAMU Botanica - Sputnik Moldova
Abonare
Astăzi s-a înregistrat un număr dublu de cazuri noi de infectări cu COVID-19 în comparație cu ziua de luni. Timp de 24 de ore, zece moldoveni au pierdut lupta cu infecția.

CHIȘINĂU, 27 oct - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 649 de cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova. Dintre acestea, 4 cazuri sunt de import: două din Turcia, unul din Ucraina și unul din Italia. Astăzi au fost efectuate 2 919 de teste, dintre care primar - 2 502. Astfel, bilanțul persoanelor infectate a ajuns la 72 460. 

Dezinfecție  la Gara „Kiev” din Moscova - Sputnik Moldova
Rusia
Rusia: Se înăspresc regulile împotriva COVID – 19
Potrivit Ministerului Sănătății, 42 de lucrători medicali au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore, iar 814 pacienți se află în stare gravă, dintre care 41 sunt conectați la aparate de respirație asistată. 

În același timp, 471 de oameni au fost tratați de coronavirus. De la începutul pandemiei, 53 201 pacienți s-au vindecat de COVID-19. În total, 7 042 de persoane urmează tratament la domiciliu cu forme ușoare de coronavirus, iar 24 442 sunt sub supraveghere la domiciliu.  

Din păcate, s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit 10 persoane din cauza complicațiilor provocate de coronavirus. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 1 710 de oameni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0