Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Usatîi a mers la întâlnirea lui Dodon cu alegătorii din Fălești

© Sputnik / Мирослав РотарьРенато Усатый Игорь Додон
Ренато Усатый Игорь Додон  - Sputnik Moldova
Abonare
Candidații la fotoliu de președinte Renato Usatîi și Igor Dodon s-au întâlnit în cadrul întâlnirii cu alegătorii pe care Dodon o avea programată în orașul Fălești. Iată ce s-a întâmplat.

CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. Candidatul la postul de președinte din partea Partidului Nostru, Renator Usatîi, a mers, în data de 25 octombrie, la întâlnirea cu alegătorii a altui candidat la funcția de șef de stat – Igor Dodon, care deține acum această funcție.

Maia Sandu - Sputnik Moldova
Sandu îi răspunde lui Năstase, care i-a cerut să se retragă din cursa prezidențială
În transmisiunea online pe Facebook, Usatîi a spus că a mers la această întâlnire la fălești pentru a adresa câteva întrebări concurentului său electoral. Dodon, la rândul lui, l-a acuzat pe Usatîi că a pus la cale o provocare.

Usatâi a mai spus că Fălești este orașul său natal și a sperat să poată organiza dezbateri cu Dodon în fața locuitorilor orașului.

"Am aflat că în Fălești vine Igor Dodon și eu am venit ca să-i adresez câteva întrebări care sunt de mare interes pentru cetățeni", a spus Usatâi.

După ce Dodon a intrat în sala în care urma să aibă loc întâlnirea lui cu alegătorii și unde deja îl aștepta Usatâi, între susținătorii celor doi au avut loc altercații, îmbrânceli, dar care nu a generat într-un conflict cu aplicarea forței fizice.

"Dragi prieteni, voi toți ați venit la întâlnirea cu mine. Noi toți trăim într-o țară unită. Astfel de întâlniri poate orișicine să desfășoare, de ce trebuia să se organizeze această mizerie? Imaginați-vă că astfel de oameni vor ajunge la putere, ce va fi atunci?", a declarat Dodon înainte de a părăsi sala.

După ce Dodon a părăsit sala, Usatîi a anunțat că va merge și la alte întâlniri electorale ale președintelui.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0