Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Reparația podurilor din Capitală: Când ar putea începe lucrările

© Sputnik / Mihai CarausVictor Chironda
Victor Chironda - Sputnik Moldova
Abonare
În anul 2021, podurile din Capitală ar putea intra în reparație. Despre acest lucru a anunțat viceprimarul Capitalei Victor Chironda.
Reparația podurilor din Capitală: Când ar putea începe lucrările

Într-un interviu acordat în studioul Sputnik Moldova, viceprimarul Victor Chironda a declarat că pentru anul viitor municipalitatea își propune un program de reparație pentru cele patru poduri ce leagă diverse sectoare din Chișinău.

"De exemplu, proiectul podului de pe strada Mihai Viteazul este evoluat la circa 60 milioane de lei pentru renovarea capitală a acestuia. Vom face lucrări de îmbunătățire a situației pe podul de la Circ, podul de la Ismail și podul de la Viaduct", a subliniat invitatul.

Cât privește construcția unui nou pod ce ar putea să degajeze traficul din Capitală, viceprimarul spune că lucrările de construcție ale acestuia vor fi foarte costisitoare și trebuie de analizat cât de rațională va fi această decizie, "întrucât acești bani s-ar putea investi în alte lucrări cu impact mai mare pentru societate".

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0