Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Cadavrul unui bărbat, găsit pe marginea drumului

© Sputnik / Mihai CarausAcces interzis - Politia
Acces interzis - Politia - Sputnik Moldova
Abonare
Un bărbat din raionul Strășeni a murit după ce a fost tamponat de o mașină. Șoferul a fugit de la locul tragediei.

CHIȘINĂU, 25 oct – Sputnik. Un bărbat de doar 39 de ani din localitatea Cojușna, raionul Strășeni a decedat după ce a fost lovit de o mașină.

Poliție - Sputnik Moldova
Societate
Video: Urmărire ca-n filme: Un șofer mort beat a fugit de Poliție

Ofițerul de presă al Inspectoratului de Poliție Strășeni, Silvia Vetcu, a comunicat pentru Sputnik Moldova că totul s-a întâmplat ieri dimineața, când poliția a fost sesizată referitor la faptul că în apropiere de Cojușna a fost depistat un bărbat decedat.

„Inițial nu se cunoștea identitatea acestuia și nici circumstanțele. Ulterior în urma măsurilor întreprinse de polițiștii din Strășeni,  s-a stabilit că bărbatul decedat este locuitor al satului Cojușna de 39 ani și ar fi fost lovit de un automobil, iar în urma traumelor primite a decedat”, a precizat Vetcu.

Șoferul care se afla la volanul automobilului care a comis accidentul și a părăsit locul faptei a fost identificat. Este vorba de un bărbat de 32 de ani, din raionul Fălești. Pe acest caz a fost pornită o cauză penală, iar șoferul a fost reținut pentru 72 de ore.  Alte circumstanțe se vor stabili în urma acțiunilor de urmărire penală.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0