Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

O emoționantă poveste de dragoste, descrisă într-un roman

© Photo : Facebook / Stefan DarieȘtefan Darie
Ștefan Darie - Sputnik Moldova
Abonare
Cantautorul Ştefan Darie a editat recent un roman de dragoste. Cine sunt eroii şi cum i-a venit ideea să scrie această carte am aflat chiar de la el.
O emoționantă poveste de dragoste, descrisă într-un roman

În cadrul emisiunii "Sputnik Matinal", Ștefan Darie a mărturisit că ideea de a scrie un roman de dragoste a apărut atunci când era într-o vizită în America, fiind inspirat de împrejurimile de acolo.

"Eroiii cărții sunt niște personaje din America. Am folosit denumiri de orașe și străzi de acolo. A fost o perioadă în care eram inspirat și am simțit că este momentul potrivit să scriu această carte", a dezvăluit el.

Ana Onică - Sputnik Moldova
Vești bune pentru iubitorii de cărți: O nouă lansare
Cartea a fost scrisă în limba rusă și poartă denumirea "Призрак из прошлого", fiind redactată în capitala Federației Ruse, la Moscova.

"Am scris această istorie de dragoste în limba rusă, pentru că îmi este mult mai ușor să-mi aștern gândurile pe foaie. Romanul descrie relația dintre doi oameni, care dintr-o greșeală s-au despărțit și au suferit o viață întreagă", a relatat Ștefan Darie.

Potrivit lui, cartea poate fi găsită în format electronic.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0