Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Sfat de la Dodon: Unde să locuiți cât sunteți studenți

© Sputnik / Mihai CarausIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a vorbit despre anii săi de studenție și cum anume au trecut. Șeful statului a menționat că a locuit la cămin, iar această experiență este cea mai frumoasă din viața unui student.

CHIȘINĂU, 23 oct - Sputnik. În cadrul emisiunii "Președintele răspunde", Igor Dodon a vorbit despre anii săi de studenție. Șeful statului a învățat la Universitatea Agrară de Stat și anume acolo și-a întâlnit și marea iubire, pe soția sa Galina, cu care au întemeiat o familie frumoasă și puternică.

Игорь и Галина Додон - Sputnik Moldova
Societate
Galina Dodon, despre criticile la adresa președintelui
"Am locuit cinci ani în cămin, din 1992 și până în 1997. Acolo mi-am întâlnit și soția. Eu cred că este cea mai frumoasă perioadă pentru orice student. Obligatoriu, cei care sunt studenți: nu locuiți cu părinții și nu vă luați chirii locuințe, ci, dacă este posibilitate, mai bine să locuiți în căminul studențesc alături de colegi. Eu vă recomand nu doar pentru a vă găsi soție, ci ca să petreceți cei mai frumoși ani anume în cămine", a declarat Igor Dodon. 

Igor și Galina Dodon s-au căsătorit în ultimul an de facultate. Cuplul prezidențial are trei copii. Cel mai mare fiu are 18 ani și se numește Vlad, cel de-al doilea are 13 ani și are numele Bogdan, iar mezinul Nicolae are 5 ani. Anterior, Prima Doamnă a menționat că președintele Igor Dodon se implică în educația lor, deși programul încărcat nu întotdeauna îi permite acest lucru. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0