Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Sergiu Sîrbu a plecat și de la Pro Moldova

© Sputnik / Miroslav RotariЗаседание Парламента
Заседание Парламента - Sputnik Moldova
Abonare
Deputatul Pro Moldova Sergiu Sîrbu a anunțat-o astăzi pe Zinaida Greceanîi, care este președintele Parlamentului, că părăsește acest grup parlamentar. El a publicat cererea sa pe Facebook.

CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. Sergiu Sîrbu declară că se retrage din grupul Pro Moldova.

”Turism politic” în parlamentul Moldovei 2020 - Sputnik Moldova
”Traseismul politic” în Parlamentul Moldovei - iulie 2020
În postarea de pe Facebook el vine și cu niște explicații. El spune că va continua colaborarea cu deja foștii săi camarazi de la Pro Moldova.

"De astăzi mă retrag din grupul parlamentar PRO MOLDOVA. Vom continua colaborarea, dar din calitatea mea de deputat neafiliat. Motivele sunt atât de ordin personal, cât și profesional, dar asta acum mai puțim contează", a scris Sergiu Sîrbu pe Facebook.

"Le mulțumesc colegilor pentru înțelegere, susținere și colaborare frumoasă. La sigur vom avea încă multe ocazii să facem lucruri bune pentru țară", a mai spus Sergiu Sîrbu.

Deși Sîrbu afirmă că de acum încolo va fi deputat neafiliat, surse din parlament ne-au sugerat că el ar putea să adere la grupul parlamentar al Partidului Șor. Informația însă nu este confirmată oficial de nici una dintre părți.

Amintim că anterior Sergiu Sîrbu a părăsit Partidul Comuniștilor și a mers la Partidul Democrat, după care a ieșit din PDM și a devenit membru al grupului Pro Moldova ca acum să-l părăsească și pe acesta.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0