Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Încă un deputat pleacă din Pro MOLDOVA

© Photo : Parlamentul Republicii MoldovaДепутаты парламентской группы Pro Moldova
Депутаты парламентской группы Pro Moldova - Sputnik Moldova
Abonare
Încă un deputat, al patrulea la număr, pleacă din echipa grupului parlamentar PRO MOLDOVA. Cine este.

CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. Ruxanda Glavan anunță că părăsește grupul parlamentar PRO MOLDOVA. Ca și ceilalți colegi ai săi - Sergiu Sîrbu, Grigore Repesciuc, Eleonora Grâu - deputata Ruxanda Glavan și-a anunțat intenția pe pagina sa de Facebook.

Андриан Канду - Sputnik Moldova
Politică
Candu: Să se retragă când nu mai sunt PRO MOLDOVA

„Îmi suspend calitatea de membru de partid. Pentru a evita orice speculații, interpretări și teorii conspirative, precizez ca nu ader la niciun alt partid, nici măcar „neoficial” - cum le place unora sa zică”, scrie Glavan.

Fostul ministru al Sănătății mai spune că va face echipă „cu toți cei care sunt anti – Dodon”. Acesta precizează că își va continua activitatea în calitate de deputat neafiliat, în opoziție, până la alegerile parlamentare anticipate, care, consideră Ruxanda Glavan, trebuie să aibă loc în primăvară.

Încă doi deputați pleacă de la PRO MOLDOVA: Încotro?>>>

Din cei patru care și-au anunțat intenția de a părăsi PRO MOLDOVA, trei vor continua să activeze ca independenți, și doar Sergiu Sîrbu a anunțat că aderă la Partidul Șor. Liderul grupului parlamentar, Andrian Candu a precizat că cei care nu se simt PRO MOLDOVA sunt liberi să plece.  

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0