Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Candu: Să se retragă când nu mai sunt PRO MOLDOVA

© Sputnik / Miroslav RotariАндриан Канду
Андриан Канду - Sputnik Moldova
Abonare
Liderul grupului parlamentar PRO MOLDOVA a venit cu o reacție după ce trei colegi de-ai săi au plecat unul după altul di formațiune.

CHIȘINĂU, 23 oct – Sputnik. „Liberi să vină în echipă, asumându-și riscuri și critici, dar și liberi să se retragă atunci când nu mai sunt Pro MOLDOVA”. 

Заседание Парламента - Sputnik Moldova
Politică
Sergiu Sîrbu a plecat și de la Pro Moldova
Aceasta este reacția liderului grupului parlamentar Pro MOLDOVA, Andrian Candu, după ce, rând pe rând, în această seară trei deputați au anunțat că pleacă din partid.

Candu nu neagă că și alți colegi ar putea părăsi rândurile formațiunii, dar speră că în procesul de edificare vor lega noi prietenii și membri loiali ideilor pe care le promovează.

Amintim, în această după amiază, trei deputați Pro MOLDOVA și-au anunțat intenția de a părăsi formațiunea. Este vorba de Sergiu Sîrbu care se alătură Partidului Șor, Grigore Repesciuc, care spune că va activa ca deputat neafiliat și Elena Graur, care la fel spune că va activa în calitate de deputat independent, neafiliat nici unui partid politic.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0