Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon face dezvăluiri: De câte ori a dat testul la COVID-19

© Photo : Facebook / Dodon IgorIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Igor Dodon a vorbit despre cum are grijă să ducă un mod de viață sănătos și să se protejează de virusul COVID-19. Șeful statului a făcut declarațiile în cadrul emisiunii " Președintele răspunde".

CHIȘINĂU, 23 oct - Sputnik. Președintele Igor Dodon susține că în fiecare dimineață face sport și duce un mod de viață sănătos. Mai mult, șeful statului spune că săptămânal dă testul la COVID-19 pentru a fi sigur că nu are acest virus. 

Центр инфекционных болезней ФГАУ НМИЦ здоровья детей готов к приему детей с COVID-19 - Sputnik Moldova
Societate
COVID - 19: Încă un medic a fost răpus de virusul ucigaș
"O bună parte din colegii staff-ului PSRM au trecut prin acest COVID-19. Cineva se interesa dacă dăm testul la COVID sau nu. În fiecare săptămână, la început, pentru a proteja și pe cei apropiați, eu dau testul la coronavirus. Deocamdată, nu am nici anticorpi, poate vor apărea la un moment dat fără să am simptome. Suntem sănătoși", a declarat Igor Dodon.

Anterior, mai mulți reprezentanți PSRM s-au infectat cu virusul COVID-19. Este vorba  despre Vladimir Mizdrenco, Corneliu Furculiță, Vlad Batrîncea, Adrian Lebedinschi și Zinaida Greceanîi. 

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 69 568. În total, 50 422 de persoane au fost tratate de COVID - 19, iar 1 641 de pacienți au decedat din cauza complicațiilor provocate de virus.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0