Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Dodon comentează falsurile despre viața sa personală

© Photo : Miroslav RotariПрезентация предвыборной платформы независимого кандидата на пост президента Игоря Додона
Презентация предвыборной платформы независимого кандидата на пост президента Игоря Додона  - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon a promis că nu-i va uita pe cei care publică informații false despre el și despre viața sa personală. Șeful statului a făcut declarațiile în cadrul emisiunii "Președintele răspunde".

CHIȘINĂU, 23 oct - Sputnik. Igor Dodon le-a cerut jurnaliștilor să nu mai publice informații false despre el și despre viața sa personală. 

Igor Dodon - Sputnik Moldova
Politică
Ce va face Igor Dodon când va afla rezultatul alegerilor
Reacția șefului statului vine după ce un portal de știri a postat un material cu imagini și secvențe video în care ar fi reprodusă o pretinsă discuție a unei maseuze cu o persoană ce are profil de Facebook cu numele „Igor Dodon”, însoțit de poza președintelui. Din așa-zisele mesaje, se creează impresia că persoana cu numele lui Dodon i-ar face avansuri femeii.

”Celor care se străduiesc tare mult și fac diferite fake-uri. Nu pierdeți banii degeaba pe niște „diletanți”. Încercați să faceți „perepiscă” (corespondență - n.red.). Sunteți copii? Am văzut niște jurnaliști de nivel jos, care au încercat, de la un post TV care se consideră respectat, dar fac niște fake-uri”, a menționat Igor Dodon. 

Igor Dodon și-a arătat profilul personal de Facebook și a spus că pe acea pagină scrie chiar el, însă pe profilul politic președintele a menționat că nu răspunde din lipsă de timp.

”Profilul meu personal are 38 799 de abonați, aici răspund eu, dar pe cel politic am 166 de mii de abonați, aici nu am timp să răspund, dar cei care se ocupă de fake-uri, pierdeți timpul ”pațani”. Înțeleg că nu aveți nimic sfânt în voi, a demonstrat timpul și emisiunile pe care le faceți. Dumnezeu nu bate cu bățul când atacați familia, când atacați la personal, atacați copii. Voi sunteți pentru cei care nu au copii și nu vor să aibă. Dar să nu treceți liniile roșii. Credeți că aceste lucruri se uită?”, a mai spus șeful statului. 

Actualul președinte Igor Dodon concurează alături de alți șapte candidați în cursa prezidențială din 1 noiembrie.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0