Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Ce va face Igor Dodon când va afla rezultatul alegerilor

© Sputnik / Mihai CarausIgor Dodon
Igor Dodon - Sputnik Moldova
Abonare
Igor Dodon susține că va recunoaște rezultatul alegerilor prezidențiale din 1 noiembrie, indiferent care va fi acesta, și nu are de gând să scoată cetățenii la proteste.

CHIȘINĂU, 23 oct - Sputnik. Igor Dodon susține că nu are de gând să scoate cetățenii în stradă, indiferent de rezultatul pe care îl va obține la scrutinul prezidențial din 1 noiembrie. El a făcut declarațiile în cadrul emisiunii "Președintele răspunde".

Заседание парламента РМ – вотум недоверия правительству Санду / Ședința Parlamentului RM – Moțiunea de cenzură - Sputnik Moldova
Ce joc face Partidul Democrat: Alianță după alegeri
"Fac apel și la oponenții mei electorali. Câștigul lui Dodon poate fi și din primul tur, uitați-vă la sondaje, chiar și la cele făcute de voi, că asta vă arată. Vreau să vă rog, nu merită să scoateți lumea în stradă pentru că vă spun ce se va întâmpla: Credeți că veniți cu idee nobilă, dar în spate vor sta oligarhii fugiți din țară. Și vor scoate niște grupuri de "țuțuști", cum a fost anul trecut când noi împreună cu stimata doamnă, partenera de coaliție de anul trecut, care acum se jură că nu va face coaliție cu Dodon: vei face coaliție, nu ai de ales, cum ai făcut și anul trecut. Veți destabiliza situația și de vină veți fi voi, vă vor folosi ca pe niște fațade și pe urmă voi veți fi de vină", a declarat Igor Dodon. 

Putin, despre situația din Moldova în ajunul alegerilor>>>

CEC a înregistrat opt candidați pentru actuala cursă prezidențială. Este vorba de Renato Usatîi, desemnat de Partidul Politic „Partidul Nostru”, Andrei Năstase, desemnat de Partidul Politic ”Platforma Demnitate și Adevăr”, Tudor Deliu, desemnat de Partidul Liberal Democrat din Moldova, Igor Dodon, candidat independent, Violeta Ivanov, desemnată de Partidul Politic „Șor”, Maia Sandu, desemnată de Partidul Politic „Partidul Acțiune și Solidaritate”, Octavian Țîcu, desemnat de Partidul Politic „Partidul Unității Naționale” și Dorin Chirtoacă, desemnat de Blocul electoral UNIREA.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0