Politică
Pe site-ul Sputnik Moldova aflați informații de ultimă oră despre evenimentele care se produc pe scena politică - în Parlament, Guvern sau în cadrul partidelor.

Noi detalii în cazul perchezițiilor de la Consulat

© Sputnik / Miroslav RotariМинистерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова
Министерство иностранных дел и европейской интерграции Республики Молдова  - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene vine cu precizări privind perchezițiile din această după amiază de la Consulatul Republicii Moldova la București.

CHIȘINĂU, 22 oct – Sputnik. Mai multe persoane au fost audiate în cadrul perchezițiilor desfășurate de ofițerii Centrului Național Anticorupție de la Chișinău la Consulatul Republicii Moldova la București.

Percheziții la administrația de stat a drumurilor   - Sputnik Moldova
Societate
Ultima oră: Percheziții la consulatul Moldovei la București

Totodată, au fost preluate un set de materiale pentru verificări suplimentare și pentru documentarea cauzei. Precizarea a fost făcută de purtătorul de cuvânt al MAEIE, Daniel Vodă. Potrivit acestuia, acțiunile de urmărire penală la Secția consulară a Ambasadei Republicii Moldova la București au fost efectuate în cadrul unei cauze pornite pe numele unui fost angajat al ambasadei.

Vodă mai spune că în perioada respectivă activitatea misiunii diplomatice nu a fost afectată, iar MAEIE reiterează toleranța zero la acte de corupție, acestea putând fi raportate telefonic, în scris sau on-line Centrului Național Anticorupție. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0