Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Zinaida Greceanîi a fost confirmată pozitiv la COVID-19

© Photo : Miroslav RotariПо случаю Дня независимости руководство страны возложило цветы к памятнику Штефана Великого
По случаю Дня независимости руководство страны возложило цветы к памятнику Штефана Великого - Sputnik Moldova
Abonare
Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a fost confirmată pozitiv la COVID-19. Informația a fost făcută publică de secretariatul Legislativului.

CHIȘINĂU, 19 oct - Sputnik. Potrivit responsabililor din cadrul Parlamentului, Zinaida Greceanîi se tratează la domiciliu, sub monitorizarea medicului de familie.

Прием у врача - Sputnik Moldova
Simptome ciudate: Ce raportează cei tratați de COVID-19
Anterior și alți deputați s-au infectat cu coronavirus. Este vorba despre reprezentanții PRO Moldova Ruxanda Glavan și Oleg Sîrbu, Eugeniu Nichiforciuc, socialiștii Vladimir Mizdrenco, Corneliu Furculiță, Vlad Batrîncea și Adrian Lebedinschi, deputatul PPDA Arina Spătaru și neafiliatul Genadie Verdeș. De asemenea, anterior s-a infectat ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi. În data de 11 octombrie și ministrul de Interne, Pavel Voicu, a anunțat că s-a îmbolnăvit cu coronavirus pentru a doua oară. Șeful de la MAI se află în secția de terapie intensivă.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus de la începutul pandemiei a ajuns la 67 050. De la începutul pandemiei, 47 842 de oameni s-au vindecat de coronavirus, iar 1 584 au decedat.

Președintele Parlamentului, Zinaida Greceanîi, a scris pe pagina sa de Facebook că ea se află sub supravegherea medicului de familie și urmează tratamentul la domiciliu.  

"Vă anunț că am fost confirmată pozitiv cu noul tip de coronavirus. Din păcate, COVID-19 afectează zilnic mii de oameni din întreaga lume, pentru viața cărora luptă eroii zilelor noastre – medicii. Și eu mă aflu sub supravegherea medicului de familie și urmez tratamentul la domiciliu".

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0