Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Simptome ciudate: Ce raportează cei tratați de COVID-19

© Sputnik / Илья Питалев / Accesați arhiva multimediaПрием у врача
Прием у врача - Sputnik Moldova
Abonare
Mai mulți oameni care au suferit COVID-19 au început să raporteze pe rețelele de socializare complicații ciudate după infecție.

CHIȘINĂU, 19 oct — Sputnik. Rușii care s-au tratat de COVID-19 vorbesc despre complicații ciudate apărute după infecție.

Jurnaliștii portalului 66.ru au atras atenția la publicațiile făcute pe un grup Facebook închis.

S-a aflat că cei care au avut o infecție cu coronavirus se plâng de căderea părului, creșterea glicemiei, de apariția unor afecțiuni digestive, precum și de probleme legate de miros. Mulți au dezvoltat anxietate, suferă de amețeli, atacuri de panică și înrăutățirea memoriei.

Производство вакцины от COVID-19 на фармацевтическом заводе Биннофарм - Sputnik Moldova
Noua hartă Covid-19: Ţările europene plasate în zona roşie
"Schimbările se resimt pronunțat în interior. În exterior, nu este foarte vizibil. Dar în interior se întâmplă ceva groaznic. Nu înțeleg ce este. Apoi trece. Apoi, din nou", a spus una dintre utilizatoarele grupului citate de publicație.

Unele femei se plâng de amorțeala recurentă a picioarelor mai jos de genunchi. Aceste simptome se manifestă timp de câteva luni. Unul dintre utilizatori s-a plâns de pierderea poftei de mâncare, disbacterioză și crampe stomacale.

Cei care s-au vindecat de COVID-19 dezvoltă, de asemenea, simptome de diabet - gură uscată, sete severă și transpirație. Cu toate acestea, nivelul zahărului este menținut la nivelul normal - 5,5.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0