Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

„Dezastru” în Germania: record - 7.300 infectări în 24 ore

© AFP 2024 / TOBIAS SCHWARZCOVID-19. Germania
COVID-19. Germania - Sputnik Moldova
Abonare
În ultimele 24 de ore, Germania a înregistrat un număr record de peste 7.300 de infectări cu coronavirus, potrivit datelor transmise de Institutul Robert Koch. Angela Merkel a avertizat că ţara se îndreaptă „spre dezastru”.

BUCUREŞTI, 17 oct – Sputnik. Potrivit datelor furnizate vineri seara de Institutul Robert Koch – RKI, numărul noilor cazuri de infectare cu SARS-CoV-2 în 24 de ore a ajuns la 7.334, însemnând un record absolut.

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
COVID-19: Un număr mare de decese s-a înregistrat astăzi

Germania se îndreaptă „spre dezastru”, a avertizat cancelarul Angela Merkel, după ce liderii regionali au refuzat să semneze noile sale măsuri dure împotriva răspândirii coronavirusului.

„Ceea ce am convenit nu este suficient pentru a preveni dezastrul”, a declarat Merkel, citată de ziarulromanesc.de

De asemenea, în ultima zi s-au înregistrat 24 de decese legate de Covid-19, numărul total al celor care și-au pierdut viața ajungând la 9.734.

Numărul total al infectărilor a ajuns la 348.557. Cele mai afectate landuri sunt Renania de Nord-Westfalia, cu 86.315 infectări, Bavaria cu 76.680 și Baden-Wurtemberg cu 57.445 de infectări.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0