Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

COVID-19: Un număr mare de decese s-a înregistrat astăzi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a prezentat informații actualizate cu privire la evoluția situației epidemice din țară.

CHIȘINĂU, 17 oct - Sputnik.  În ultimele 24 de ore în țară au fost confirmate 792 de cazuri de infectare cu COVID-19, după ce au fost procesate 3724 de teste. Șase cazuri sunt de import, iar restul cazurilor sunt cu transmitere locală. 

Maria Maruseac - Sputnik Moldova
Pandemia generează boli mintale? Iată ce spune OMS

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus de la începutul pandemiei a ajuns la 66 652. 

Din numărul total de persoane la care astăzi a fost confirmat virusul 49 sunt lucrători medicali. S-au îmbolnăvit 20 medici, 20 de asistenți medicali și 9 persoane care reprezintă personalul auxiliar. 

În prezent sunt 878 pacienți în stare gravă. 37 dintre ei sunt conectați la aparate de respirație asistată. 1494 de persoane sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalți sunt în stare satisfăcătoare. 

Între timp, alte 687 de persoane s-au tratat de COVID-19 și au fost externate. De la începutul pandemiei, 47 230 de oameni s-au vindecat de coronavirus. 

S-au înregistrat din păcate și noi decese. Într-o singură zi au murit din cauza complicațiilor provocate de coronavirus 20 de pacienți cu vârste cuprinse între 41 și 84 de ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0