Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Georgeta Voinovan i-a dedicat o melodie profesoarei sale

© Sputnik / OsmatescoGeorgeta Voinovan
Georgeta Voinovan - Sputnik Moldova
Abonare
Compozitoarea Georgeta Voinovan își surprinde iarăși fanii. De această dată, interpreta a pregătit o piesă emoționantă, dedicată profesoarei de limba franceză.
Emoționant: Cântec, dedicat unei profesoare - audio

Piesa dedicată profesoarei de limba franceză a fost interpretată de Georgeta Voinovan pentru prima dată acum trei ani, de Ziua Profesorului, pe scena Palatului Național din Capitală, fiind acompaniată de Angry Band.

Dar pentru că doar cei prezenți la eveniment au auzit melodia. Acum interpreta își dorește ca piesa să devină cunoscută pentru publicul larg. 

"Prea puțină lumea știa despre acest cântec. I-am consacrat această melodie profesoarei mele de limba franceză, care a rămas în mintea și sufletul meu precum un om cu inimă mare și o profesoară exigentă", a relatat interpreta.

Georgeta Voinovan a mai adăugat că își dorește nespus de mult ca această piesă să fie ascultată de cea căreia i-a fost dedicată. Profesoara ei este stabilită cu traiul peste hotarele țării și nu mai știe nimic de ea în ultima vreme.

Pentru a asculta melodia lansată de interpreta Georgeta Voinovan, accesați fișierul audio atașat.

Mai multe informații aflați din interviul audio atașat.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0