Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

„Am fost geloasă”: Galina Dodon face dezvăluiri din relația de cuplu

© Photo : Facebook / Igor DodonPreședintele Igor Dodon și soția lui Galina
Președintele Igor Dodon și soția lui Galina - Sputnik Moldova
Abonare
A stat mult timp departe de ochii presei, dar iată că în cele din urmă Prima Doamnă a țării a decis să facă dezvăluiri despre viața de familie și relația sa de cuplu cu șeful statului. Galina Dodon a recunoscut că la o anumită etapă a fost geloasă.

CHIȘINĂU, 17 oct - Sputnik. Prima Doamnă a Republicii Moldova, Galina Dodon, a spart tăcerea și a decis să vorbească despre căsnicia cu președintele Igor Dodon. Asta după ce timp îndelungat a preferat să stea în umbră, fiind surprinsă de camere doar în timpul vizitelor și recepțiilor oficiale, la care participa alături de șeful statului. 

Игорь и Галина Додон - Sputnik Moldova
Societate
Detalii din viața intimă a președintelui Dodon

În cadrul unui interviu care a fost publicat pe pagina de Facebook a lui Igor Dodon, Prima Doamnă a recunoscut că la o anumită etapă a vieții a fost geloasă. 

„Am fost foarte geloasă la început, dar am înțeles că este un om de încredere și de nădejde, pot fi sigură de el. Nu mai am acum așa sentimente. Foarte multă încredere și siguranță îmi dă Igor atunci când mă ține de mână. Și nu numai în vizitele oficiale. Foarte des când suntem în public el mă ține gingaș de mână și asta îmi dă o încredere în mine și o siguranță în ceea ce facem”, a dezvăluit Galina Dodon.

Soția președintelui a vorbit și despre relația sa cu Igor Dodon dinaintea oficierii căsătoriei. 

„Igor nu făcea cadouri foarte mari și scumpe, dar era foarte atent, putea să vină des cu flori de câmp sau cu o ciocolată”, a mai spus ea. 

Galina Dodon a devenit Prima Doamnă a Republicii Moldova în 2016, când Igor Dodon a câștigat alegerile prezidențiale. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0