Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Detalii din viața intimă a președintelui Dodon

Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a povestit detalii de la prima întâlnire cu soția sa.

CHIȘINĂU, 16 oct – Sputnik. Candidatul la funcția de președinte al Republicii Moldova, Igor Dodon a dezvăluit detalii picante de la prima întâlnire cu soția sa Galina Dodon. Acesta spune că s-au cunoscut acum 25 de ani și tot de atunci sunt împreună.

Igor Dodon a promulgat pachetul de legi pentru care Guvernul și-a asumat răspunderea - Sputnik Moldova
Politică
Reforma APL în Moldova: Președintele Dodon oferă detalii

„Eram tineri. Eram studenți la Universitatea Agrară. Ne-am întâlnit în cămin. Țin minte data când prima dată ne-am văzut și ne-am sărutat. Era pe 5 mai 1995”, a dezvăluit Igor Dodon.

Dodon spune că soția sa l-a susținut mereu și că și-a înaintat candidatura pentru un nou mandat în funcția de președinte al Republicii Moldova doar după o discuție cu membrii familiei.

„Am avut o discuție foarte serioasă cu toată familia. Știam că mă vor susține. Le mulțumesc din suflet”, a precizat Igor Dodon.

Cât despre faptul că soția sa Galina Dodon a refuzat timp de patru ani să apară la emisiuni sau interviuri, Dodon spune că în sfârșit a convins-o și a reușit să filmeze un film despre ea, „Galina Dodon – prima doamnă a Republicii Moldova”. Filmul ar putea fi lansat în următoarele zile.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0