Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Coronavirus în Moldova: Câte persoane s-au infectat într-o zi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Abonare
Ministerul Sănătății a prezentat informații actualizate cu privire la evoluția situației epidemice din țară.

CHIȘINĂU, 16 oct - Sputnik. În ultimele 24 de ore în țară au fost confirmate 784 de cazuri de infectare cu COVID-19, după ce au fost procesate 3446 de teste. Șapte cazuri sunt de import - două din Italia, unul din Federația Rusă, unul din Ucraina, unul din Marea Britanie, unul din Germania și unul din Suedia. Restul cazurilor sunt cu transmitere locală. 

Maria Maruseac - Sputnik Moldova
Pandemia generează boli mintale? Iată ce spune OMS

Bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus de la începutul pandemiei a ajuns la 65 860. 

Din numărul total de persoane la care astăzi a fost confirmat virusul 52 sunt lucrători medicali. S-au îmbolnăvit 10 medici, 28 de asistenți medicali și 14 persoane care reprezintă personalul auxiliar. 

În prezent sunt 864 pacienți în stare gravă. 36 dintre ei sunt conectați la aparate de respirație asistată. 1541 de persoane sunt în stare de gravitate medie, iar ceilalți sunt în stare satisfăcătoare. 

Între timp, alte 533 de persoane s-au tratat de COVID-19 și au fost externate. De la începutul pandemiei, 46 543 de oameni s-au vindecat de coronavirus. 

S-au înregistrat din păcate și noi decese. Au decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19 nouăsprezece pacienți cu vârste cuprinse între 61 și 89 de ani.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0