Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Mai puține cazuri de COVID-19 s-au înregistrat astăzi

© Photo : Facebook / Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii MoldovaSpecialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga”
Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Reprezentanții Ministerul Sănătății au prezentat informații actualizate cu privire la situația epidemică din țară legată de răspândirea infecției COVID-19.

CHIȘINĂU, 15 oct - Sputnik. Ministerul Sănătății anunță că 652 de cazuri de infectare cu COVID-19 au fost confirmate în Republica Moldova. Dintre acestea un caz este importat din Ucraina.

Алла Токарчук. - Sputnik Moldova
Cauzele creșterii numărului de infectări cu COVID-19
Astăzi au fost efectuate 2 779  teste, dintre care primar 2 477. În total, de la începutul pandemiei au fost efectuate 326 444 de teste. Astfel, bilanțul persoanelor infectate cu noul coronavirus a ajuns la 65 076 de cazuri. 

Potrivit Ministerului Sănătății, 43 de lucrători medicali au fost testați pozitiv în ultimele 24 de ore, iar 834 de pacienți se află în stare gravă, dintre care 39 se află conectați la respirație asistată. 

În același timp, 465 de oameni au fost tratați de coronavirus. De la începutul pandemiei, 46 010 pacienți s-au vindecat de COVID-19.

Din păcate s-au înregistrat și noi decese. Ministerul Sănătății informează că astăzi au murit din cauza complicațiilor provocate de coronavirus 16 persoane. În total, de la începutul pandemiei și-au pierdut viața 1 530 de oameni. 

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0