Centrul COVID-19 Chisinau MoldExpo - Sputnik Moldova
Coronavirus
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a fi la curent cu evoluția situației epidemiologice în țara noastră și în întreaga lume.

Noi reguli de intrare în ITALIA - important pentru moldoveni

© AP Photo / Alessandra TarantinoDrapelul Italiei
Drapelul Italiei - Sputnik Moldova
Urmăriți-ne pe
НовостиTelegram
Autoritățile italiene au emis noi reguli de intrare a cetățenilor moldoveni pe teritoriul Italiei - iată ce trebuie să știți.

CHIȘINĂU, 15 oct – Sputnik. Cetățenii Republicii Moldova au dreptul de a intra în Italia dacă au permis de ședere valabil în această ţară primit înainte de 9 iulie 2020. O decizie în acest sens a fost luată de autoritățile italiene, informează Compania Air Moldova printr-un comunicat de presă.

Колизей в Риме - Sputnik Moldova
Italia a extins starea de urgență: Ce trebuie să știe moldovenii

De asemenea, și rudele de gradul întâi ale cetățenilor cu permisul de ședere primit înainte de data menționată au dreptul de a intra pe teritoriul Italiei.

Moldovenii care merg în statul italian pentru realizarea unui tratament sau efectuarea studiilor pe teritoriul Italiei, vor fi acceptați în baza actelor confirmative.

Important: toți pasagerii care sosesc în Italia din Republica Moldova vor trebui să prezinte un test negativ pentru COVID-19, efectuat cu cel puțin 72 de ore înainte de intrarea în Italia. De asemenea, aceștia sunt obligați să stea în autoizolare o perioadă de 14 zile.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0