Societate
Fiți alături de Sputnik Moldova pentru a afla primii informații care vizează sfera socială

Iată câți polițiști din țară s-au infectat cu coronavirus

© Sputnik / Mihai CarausPoliție
Poliție - Sputnik Moldova
Abonare
113 angajați ai Ministerului de Interne sunt infectați în prezent cu noul coronavirus. Datele au fost prezentate de reprezentanții MAI.

CHIȘINĂU, 15 oct - Sputnik. Potrivit datelor, din cei 113 angajați ai Ministerului de Interne infectați cu COVID-19, doi se află în stare gravă. 

Specialiștii Departamentului Anesteziologie şi Terapie Intensivă de la Spitalului Clinic Republican „Timofei Moşneaga” - Sputnik Moldova
Societate
Mai puține cazuri de COVID-19 s-au înregistrat astăzi
"Este greu de constatat, dar în această săptămână avem un angajat de poliție care a pierdut lupta cu infecția și a decedat. În context, MAI recomandă și insistă pentru toți să respectăm cu strictețe măsurile anti-COVID, în special respectarea distanței sociale, purtarea măștilor de protecție și respectarea regulilor de igienă respiratorie", a declarat Alexei Grosu, șeful Inspectoratului Național de Securitate Publică. 

Purtătorul de cuvânt al Ministerului de Interne, Alina Zbancă, a precizat pentru Sputnik Moldova că până acum, 190 de angajați ai MAI s-au infectat cu coronavirus. În prezent, 25 de persoane sunt internate în spital. În total, șapte polițiști au decedat din cauza complicațiilor provocate de COVID-19. 

Bilanțul infectărilor cu noul coronavirus a ajuns în țara noastră la 65 076 de cazuri. Au fost tratate de COVID-19 până acum 46 010 persoane. Numărul total al deceselor din cauza COVID-19 a ajuns la 1 530.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0