Republica Moldova
Citiți pe site-ul Sputnik Moldova reportaje despre oameni ieșiți din tipare, istorii cutremurătoare și fenomene care au loc în societatea noastră

Video: Pentru ce i-am mulțumit Ceban lui Dumnezeu de hramul orașului

© Sputnik / Miroslav RotariИон Чебан
Ион Чебан - Sputnik Moldova
Abonare
De Hramul orașului Chișinău, primarul general, Ion Ceban, împreună cu reprezentanții administrației publice locale Chișinău, a depus flori la monumentul domnitorului Ștefan cel Mare și Sfânt din centrul Capitalei.

CHIȘINĂU, 14 oct - Sputnik. După ce a depus flori la monumentul lui Ștefan cel Mare și sfânt, primarul general al municipiului Chișinău a făcut declarații de presă. El a spus că îi mulțumește lui Dumnezeu pentru timpul frumos de astăzi car vine după ploile din astă noapte și de acum câteva zile.

Ziua orașului - Sputnik Moldova
Societate
Hramul Chișinăului: Programul evenimentelor artistice
"Astăzi este Hramul orașului. De fapt, ziua orașului este 17 iulie, astăzi avem sărbătoarea Acoperământul Maicii Domnului, Pocroavele, cum i se spune în popor. Este o zi extraordinară. Îi mulțumim lui Dumnezeu pentru acest timp foarte frumos în urma ploilor pe care le-am avut recent. Vreau să-i felicit pe poți locuitorii municipiului Chișinău, să le spun cu mare drag: felicitări, sănătate, prosperitate, bucurii de la cei dragi. Și împreună sunt sigur că vom reuși să schimbăm Chișinăul la față, să facem un oraș confortabil pentru toate vârstele, să-l facem un oraș în care să vrei să trăiești, să-l facem un oraș în care să ne mândrim de faptul că suntem băștinași, dar și cei care vin ca și oaspeți să-l admire frumos. Eu știu că se poate oricât de complicat ar fi", a declar Ceban.

Ion Ceban a spus că de la Independență în coace în Capitală nu s-au desfășurat concomitent atâtea proiecte de infrastructură câte se desfășoară astăzi.

"Astăzi avem poate de la in dependență încoace cele mai multe proiecte realizate în municipiul Chișinău concomitent, atât pe teritoriul orașului, în toate sectoarele, cât și în toate suburbiile din municipiul Chișinău. Niciodată nu am avut atâtea proiecte să fie concomitent realizate. Oamenii întrebă dacă este doar în acest an. Nu, este doar un început și vreau să spun că proiectele vor lua amploare și acest proiecte de infrastructură vor fi în continuă creștere", a mai afirmat Ceban.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

Fluxul de știri
0